Man with an ipad

Laat je horecazaak schitteren met onze partner Entegra!

28 augustus 2024

Besparen als je inkoopt en tegelijk profiteren van geweldige ondersteuning, wie kan daar wat op tegen hebben? Ja, je leest het goed: als Pluxee-handelaar geniet je een hele reeks voordelen voor je bedrijf dankzij onze partner Entegra.

Wat is Entegra?

Entegra is wereldwijd een van de grootste inkooporganisaties. Daardoor kan ze interessante kortingen bedingen bij honderden vertrouwde leveranciers in je sector.

Door gratis aan te sluiten bij Entegra krijg je toegang tot een waaier aan voordelen:

  • gemiddeld 10-15% besparingen, omdat je profiteert van de bijzondere voorwaarden die Entegra bedingt bij hun partners-leveranciers, zowel voor voeding als non-food,
  • digitale tools waar je over kan beschikken voor administratie of management,
  • toegang tot experts die je begeleiden en helpen om je bedrijfswinst te verhogen,
  • en nog veel meer!  

Wil je hierover meer weten? Ontvang nu als Pluxee handelaar een voorstel op maat van Entegra, helemaal aangepast aan je behoeften en je bedrijf. 

Waarom als horecazaak kiezen voor Entegra? 

Veiliger en voordeliger voeding en non-food inkopen

Entegra geeft je toegang tot een ruime selectie van honderden nationale en internationale leveranciers: voeding, dranken, betaaloplossingen, benodigdheden, uitrusting, enz.

Entegra steunt op een robuust netwerk van distributiepartners om je een uitgebreide en flexibele keuze aan producten en diensten te bieden. Je vindt dus altijd exact wat je nodig hebt, precies wanneer je dat nodig hebt.

Begeleiding op maat laat je schitteren

Maak gebruik van gepersonaliseerde begeleiding door de experts van Entegra, die je sector door en door kennen. Reken op hun deskundigheid voor elk aspect van je bedrijfsvoering, zoals je bestellingen optimaal beheren, menu’s ontwerpen en de klantenervaring verbeteren.

Klaar om je te lanceren? 🚀 Sluit dan vandaag nog gratis aan bij Entegra en begin te besparen op je inkopen via een netwerk dat je ondersteunt!