Business group discussion

H.Essers en Pluxee: 25 jaar vertrouwen en succes

3 oktober 2024

Al meer dan 20 jaar vertrouwt H.Essers op Pluxee om hen te ondersteunen bij hun HR-uitdagingen. Deze samenwerking stoelt op een gedeelde visie en op maat gemaakte oplossingen die perfect inspelen bij de behoeften van het bedrijf. Vooral in de logistieke sector, waar de ‘War for Talent’ hevig woedt, bewijst Pluxee zijn waarde.

Talent aantrekken en behouden dankzij Pluxee

"De oplossingen van Pluxee helpen ons om aantrekkelijke salarispakketten samen te stellen. Onmisbaar als je talent wilt aantrekken," aldus H.Essers. Naast financiële voordelen biedt Pluxee op maat gemaakte salarispakketten voor zowel huidige als toekomstige medewerkers, met bijvoorbeeld  Pluxee Lunch en Pluxee Eco. Die oplossingen zijn dan ook waardevolle troeven in de rekruteringsstrategie van H.Essers.

Een oplossing op maat voor de uitdagingen van H.Essers

Chauffeurs, logistieke medewerkers, orderpickers – het zijn allemaal felbegeerde profielen op de arbeidsmarkt. Om die reden wilde H.Essers de rekrutering diverser maken en meer vrouwen aantrekken voor traditioneel mannelijke beroepen. Dankzij een op maat gemaakte aanpak wist Pluxee deze uitdaging aan te pakken.

"We optimaliseren onze payrollkosten aanzienlijk dankzij de fiscale voordelen van de Pluxee-producten," legt het bedrijf uit. "Maar vooral hun klantvriendelijkheid en hun snelle service maken het verschil."

Een gedeelde visie op verantwoord ondernemen

De samenwerking tussen Pluxee en H.Essers gaat verder dan alleen talentbeheer. Beide bedrijven delen een sterke visie op duurzaam ondernemen en diversiteit, twee waarden die de kern van hun succes vormen.

Met de CO2-neutrale initiatieven van Pluxee zetten ze samen stappen richting een groenere toekomst, waar milieu en klimaat hoog op de agenda staan.

Daarnaast zetten beide bedrijven zich in voor diversiteit en inclusiviteit. Ze streven naar een werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt en waar verschillende talenten samenkomen om bij te dragen aan het gezamenlijke succes.

Ontdek het hele verhaal van H.Essers

Wil je graag meer weten over de voordelen van de samenwerking tussen H.Essers en Pluxee?

Bekijk dan het volledige verhaal in deze video.

Pluxee, jouw partner voor een salarispakket op maat

Een correct salarispakket is cruciaal om talent aan te trekken én te behouden. Maar hoe begin je eraan?

Pluxee denkt mee na in functie van jouw specifieke situatie. Maximaal inzetten op employee engagement, de juiste profielen overtuigen of werk maken van een veelzijdiger, fiscaal voordelig salaris voor je medewerkers? Onze adviseurs creëren een pakket op maat van jouw onderneming.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Graag meer informatie over onze producten of manier van werken? Neem gerust contact op en wij helpen je graag verder.